Litt om Hemsedal Snøscooterutleie

Hemsedal Snøscooterutleie ble etablert i 2003 av Bjørn Kristian Gulbrandsen, som i dag driver bedriften.

Det ble i første omgang investert i 6 nye snøscootere som ble stasjonert ved Hemsedal Skisenter, hvor det var en bane på 600 meter. Banen ble i 2005 flyttet til Lykkja, som er Nord-Europas høyest bebodde fjellbygd, 20 km. fra Hemsedal sentrum. Etterspørselen etter snøscooterkjøring økte kraftig, og flere snøscootere ble kjøpt inn.

I dag består utleien av 30 topp moderne snøscootere, alt fra rolige touringscootere til hissige løpsscootere, noe for en hver smak. Utleien har óg en tråkkemaskin, som blir brukt til å preparere banen.

Firma og gruppemarkedet er viktig for oss, og særlig samarbeidet med hotellene i området betyr mye. Det har til de store gruppene vært arrangert tilleggsaktiviteter som kjøring med ATV, hundespann og kanefart.

Hemsedal Snøscooterutleie ligger på eiendommen til Hemsedal Hestesenter, det gjør at alle som besøker oss kommer til et aktivt gårdsmiljø.

Det er viktig for oss at alle kunder som kommer hit får en god og sikker fartsopplevelse, en del av snøscooterne akselererer fra 0 til 100 på 5 sekunder.

Visjonen for fremtiden er at norske myndigheter åpner opp for kjøring i utmark på godkjente og lovlige løyper i Sør-Norge. Da vil det bli et nytt ord innen turistnæringen, nemlig snøscooterturisme, men inntil det skjer, er kjøring på bane et godt alternativ.


Bygget med WideCMS Express fra BeWide Technologies     Publisert med WideCMS 4