Litt om oss

ridetur hesteryggen fjellet hester

Hemsedal Hestesenter ble etablert i 1983. Sommeren 2014 ble derfor vår 32. sesong med rideturer i fjellet. Vi har flere ryttere som har ridd med oss i alle disse årene. Vi våger derfor å tro at vi har truffet godt ved å legge turene opp slik at våre ryttere får oppleve både det primitive om dagen og det luksuriøse om kvelden.

 

Hemsedal Hestesenter har over 60 hester. I vintersesongen blir de fleste leid ut til rideskoler, landbruksskoler og private over hele Sør-Norge.

 

Ved sentret har vi stallplass til ti hester. Her står kjørehestene våre, som vi benytter til kanefart om vinteren. Med andre ord er alle hestene vel forberedte til sommersesongen. 

 

Vi har nå, etter 31 års drift, valgt å kutte ned ett døgn på rideturene. Dette for å holde prisen nede og å kunne legge all overnatting til to hoteller. Hotellene vi bruker er Oset Høyfjellshotell og Gomobu Fjellstue. Dette er to familiedrevne hoteller, som vi har kjent siden vi startet opp. De vet hva som skal til for å tilfredstille slitne ryttere – god mat og drikke, samt en deilig seng til en skikkelig cowboystrekk. Dette er med å gjøre turene våre til den optimale hesteopplevelsen.

 

Hver dag hele sommeren blir det tatt mange bilder fra turene. Disse legges ut på hjemmesiden vår. Se eget bildegalleri. Vi mener dette er den fineste måten å fortelle om turene på.

 

På turene er det med fire, erfarne ledere. For det meste av turen er ridefølget delt opp i fire grupper, som da følges av hver sin leder. Det gjør vi for å kunne gi en optimal opplevelse for alle rytterne våre, uansett erfaring. Vi raster sammen hver dag, og kommer inn til hotellene om kvelden på samme tid.Bygget med WideCMS Express fra BeWide Technologies     Publisert med WideCMS 4