Viktig informasjon

Vil du tilbringe en uke i de mest naturskjønne områdene Norge kan by på? Og liker du hester? Da bør du unne deg selv, og kanskje barna dine, en venn eller din kjære, en opplevelse for livet!

Ingen andre rideturer gir så mange naturopplevelser som en ridetur med Hemsedal Hestesenter. En unik kombinasjon av det primitive om dagen og inn til det luksuriøse om kvelden. Både deltakerene og vi sitter igjen med mange gode opplevelser fra møter mellom mennesker, dyr og natur. Derfor holder vi på fortsatt, etter over 30 år på hesteryggen.

For begynnere og erfarne
Trygghet og sikkerhet først og sist. Med på turen er våre fire ledere, som har lang erfaring med å lede ryttere i fjellheimen. Hestefølget deles opp i fire grupper etter kvalifikasjoner. Du kan bytte gruppe i løpet av uken. Det er ikke nødvendig å melde seg på en bestemt gruppe på forhånd.
Gruppene er:
1. Skrittridning (begynnere og for de som kun vil ta det rolig)
2. Skrittridning med litt trav (litt mer øvede)
3. Trav- og galoppgruppe (for de erfarne)
4. Galoppgruppe (for de erfarne med trang til nye utfordringer)

Aldersgrense
For barn i følge med foresatte er det ingen aldersgrense, men barnet må kunne sitte alene på en hest. Barn som kommer alene må være over 12 år og godt selvstendige.

Hestene våre
Du får tildelt din egen hest som du beholder hele uken. Hemsedal Hestesenter har over 60 hester i sommersesongen. Vi bruker de samme hestene år etter år. På den måten har vi en trygg og rolig hesteflokk. Hovedtyngden er på norske kaldblodshester, nordlandshester og blandingshester. De siste årene har det også blitt kjøpt inn mange lettere ridehester, samt ponnier for barna.

Antall deltakere
På våre turer rir vi i følge på mellom 30 og 35 ryttere, som igjen blir delt opp i fire grupper.

Rasteplassene
Alle rasteplassene er gjerdet inn slik at du bare saler av hesten din og slipper den fri. Te og kaffe fås til medbrakt niste. Mineralvann kan kjøpes på alle rasteplasser.

Utstyr
Vi har gode sitteunderlag og chaps (cowboybukser i skinn), slik at du sitter godt og komfortabelt i salen. Alle må bruke hjelm. Hjelm og sikkerhetsvester kan du låne gratis hos oss. Hvis du har selv, så er det fint om du tar med det.

Bagasjen underveis
Bagasjen blir fraktet med lastebil mellom overnattingsstedene.


Pris, bestilling og betaling

Her følger informasjon om pris, bestilling og betaling.

Pris: Kr 6.900,-  
Depositum: Kr 1.700,-

Det gis familierabatt på kr 900,- pr barn (gjelder kun for barn under 14 år i følge med foreldre eller foresatte).

Hva er inkludert i prisen?
Prisen inkluderer full pensjon på hotellene, aktiviteter, hest, heste- og sikkerhetsutstyr. På hotellene kan enkeltværelse skaffes mot tillegg i prisen.

Hvordan bestiller jeg?

Du kan kontakte oss pr. telefon, e-mail eller kontaktskjemaet du finner her. Vi sender bekreftelse sammen med bankgirokort for depositum. Grupper og familier må oppgi romfordeling ved booking eller innen 1. mai. Det samme gjelder bestilling av enkeltrom.

Depositum

Depositum på kr 1.700,- betales senest 14 dager etter plassbekreftelse er mottatt. Bestilling er først gyldig når depositum er betalt. Resten av beløpet betales ved fremmøte eller via bank på kontonr. 23240503123. Husk å merke restbetaling med turnummer! Vi har også bankterminal. For grupper og/eller familier kan egne avtaler gjøres vedr. innbetaling av depositum. Ønskes utsettelse på innbetaling av depositum sendes forespørsel via mail.

Avbestilling
Ved avbestilling før 1. mai tilbakebetales depositum. Ved avbestilling senere enn 1. mai beholder Hemsedal Hestesenter depositum. Ved avbestilling senere en én uke før turstart forfaller restbeløp til betaling. Se om du har avbestillingsforsikring i din reiseforsikring.


Kontakt oss gjerne dersom du ønsker mer informasjon. Velkommen!

Vennlig hilsen
Sissel og Morten Gulbrandsen

Frihet på hesteryggen

Bygget med WideCMS Express fra BeWide Technologies     Publisert med WideCMS 4